M E D I A K A N A V A

   
     
 
kielivalinnat 
  info julkiset kanavat koulujen omat kalenteri tuki, materiaalit CHAT  
 

WWW.MEDIAKANAVA.FI

     
  Mediakanava.fi kokoaa yhteen Tampereen peruskoulujen mediakanavat. Kanavilla on pysyvät osoitteet, joten niiden löytäminen on helppoa. Toimintaa koordinoi Tampereen kaupungin mediapedagogi yhdessä perusopetuksen Tutoropettajien kanssa.

  Julkiset kanavat eivätkä vaadi salasanaa. Osa julkisista kanavista on valtakunnallisia kuten elokuva-, tiede- ja tapahtumakanavat.
   
   
     
  Koulujen omat kanavat ovat salasanoin suojattuja ja ne on tarkoitettu koulun omaan käyttöön. Niiden toimintaa koordinoi kouluille valitut vastuuopettajat.
   
     
  Kalenterista löydät ajankohtaiset tapahtumat, niihin liittyvät materiaalit ja ilmoittautumiset. Materiaalit löytyvät kalenterissa olevista linkeistä.
   
   
     
  Tuki-sivuille on koottu tiedot kanavien vastuuhenkilöistä sekä ohjeet kanavien hallintaan. Tuki tarjoaa apua myös koulun arkeen CHAT-palvelulla, koulutuksilla sekä pajoilla. Pajat on suunnattu ensisijaisesti 3.,5. ja 8.-luokille. Tukipalvelusta on lainattavissa av-välineitä opetuksen avuksi (mm. trikkiseinä, VR-lasit). Lainaamiseen voi liittää perehdytyksen.
 
 
 
     
     


               
LISÄTIETOJA
  mediapedagogi jukka.haveri@tampere.fi  

 
  
 

U U D E TL U K U T A I D O TN Ä K Y V Ä K S I